Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

MGCOOL Explorer 2 H δεύτερη action camera 4K στον κόσμο με υποστήριξη φωνητικού ελέγχου

Στις 7 Ιανουαρίου, η  YI κυκλοφόρησε επίσημα την πρώτη action camera στον κόσμο με δυνατότητα 4K 60fps, την YI 4K + στην CES που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας. Η MGCOOL έφερε και κάτι επιπλέον αυτή τη φορά εκτός απο τη δυνατότητα λήψης 4K πρόσθεσε επίσης τη λειτουργία φωνητικού ελέγχου, για πρώτη φορά, με δυνατότητα άνοιγμα/κλείσιμο και άλλων λειτουργιών. Η πρώτη είναι η παλιά κάμερα δράσης GoPro Hero 5.

Ίσως, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν ακούσει για αυτό το όνομα πριν από αυτό, αλλά η MGCOOL είναι στη βιομηχανία των καμερών δράσης για περίπου 3 χρόνια. Μετρά ήδη 4 φωτογραφικές μηχανές: Explorer, Explorer Pro, Explorer Elite, Cam 360.

Στις 15 Δεκεμβρίου, το 2016, κάποιοι μέσα ενημέρωσης exposured ότι MGCOOL θα ξεκινήσει μια καμπάνια για την --- MGCOOL Explorer 2, η οποία θα είναι συγκρίσιμη με την GoPro Hero 5. Υπάλληλος της MGCOOL έχει ήδη επιβεβαιωσει τη φήμη.

Η MGCOOL Explorer 2 έγινε η παγκοσμίως η δεύτερη κάμερα δράσης που υποστηρίζει φωνητικό έλεγχο, περίπου δύο εβδομάδες νωρίτερα από την YI 4K +.
Λέγεται επίσης οτι,  η MGCOOL Explorer 2 θα υποστηρίζει τον έλεγχο πολλών γλωσσών, αλλά και να προσαρμόσετε τη φωνή που θέλετε να ελέγχετε, με σκοπό την απελευθέρωση των χεριών σας, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε τη δράση.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με MGCOOL Explorer 2, παρακαλούμε να δώσουν προσοχή στην MGCOOL
επίσημη ιστοσελίδα και το Facebook του:
http://www.mgcool.cc/
https://www.facebook.com/Mgcool.fans

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου