Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

MGCool Action Camera 4K

Η MGCOOL(γνωστή και ως Elephone) έρχεται με τη νέα 4K 30fps action κάμερα η οποία μάλιστα μπορεί να συγκριθεί με GoPro αλλά με αρκετά χαμηλότερο κόστος.
Αν ψάχνετε να πάρει μια νέα action cam , τα μοντέλα της GoPro μπορεί να είναι οι πρώτες που ίσως σας έρχονται στο μυαλό . Ωστόσο, η υψηλή τιμή τους σας κάνει να προβληματίζεστε. Όπως όλοι γνωρίζουμε, όλο και περισσότεροι νέοι και φθηνότεροι ανταγωνιστές κατασκευάζονται στην Κίνα. Μεταξύ αυτών, πρέπει να αναφέρουμε και την MGCOOL που δημιούργησε αρκετές κάμερες δράσης, όπως τις : Explorer, Explorer Pro και Explorer Elite τα τελευταία δύο χρόνια.
Πρόσφατα η MGCOOL έκανε άλλο ένα μεγάλο άλμα στον τομέα των action cam's . Όπως όλα δείχνουν σύντομα θα κυκλοφορήσει μια high-end κάμερα συγκρίσιμη με GoPro 5 μέσα στο 2017. Όχι μόνο θα έχει οθόνη αφής, αλλά μπορεί να τραβήξει 4K βίντεο.
Η MGCOOL Explorer 2 είναι μια αρκετά μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με τον προκάτοχό του, σύμφωνα με την τρέχουσα αναφορά της εταιρίας. Εκτός από μια βασική αναβάθμιση, την οθόνη αφής στο πίσω μέρος, θα είναι σε θέση να τραβήξει βίντεο 4K στα 30 fps.


Ενδεικτικό η διαφορά στην ανάλυση της φωτογραφίας 4K  με Full HD 1080P.

Πιθανότατα έχετε δει τον όρο «4K βίντεο« σε βιτρίνες καταστημάτων, στις ετικέτες στο μπροστινό μέρος των προϊόντων. 4K είναι μια προδιαγραφή βίντεο που κυριολεκτικά σημαίνει «4000». Σε γενικές γραμμές, το 4K βίντεο αποδίδει εξαιρετική ευκρίνεια βίντεο σε σύγκριση με το 1080p. Τραβώντας στα 30fps σημαίνει ότι το κλείστρο μπορεί να πάει τόσο χαμηλά όσο 1/30 του δευτερολέπτου, αφήνοντας το φως. 4k @ 30fps επιτρέπει μια χαμηλότερη ταχύτητα κλείστρου που σημαίνει περισσότερο φως και καλύτερη έκθεση κάθε πλαισίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο 4K 30 fps γίνεται σταδιακά το mainstream.
Η MGCOOL έχει μερικούς κρυμμένους άσσους στο μανίκη της για αυτή τη νέα φωτογραφική μηχανή. Το μόνο που γνωρίζουμε στα σίγουρα είναι οτι η φωτογραφική μηχανή δεν θα κοστίσει πάρα πολύ. Αν ψάχνετε για μια κάμερα υψηλής απόδοσης-τιμής, αξίζει σίγουρα μια δοκιμή.
Για περισσότερες ενημερώσεις από την MGCOOL μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ ή να ακολουθήσετε τις επίσημες σελίδες της MGCOOL το Facebook και το Twitter.
Ρίξτε και μια ματιά σε ορισμένα απο τα προιόντα της MGCOOL στο GearBest.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου